zaterdag 21 augustus 2010

Huwelijkscadeau: unieke tegoedbon voor portret

Omdat de aanvraag niet meer inpasbaar is binnen mijn opdrachtenlijst voor de huwelijksdatum, is gekozen voor een persoonlijke tegoedbon. Deze simpele aquarel is mooi te presenteren in een passepartout en lijst van 40 x 50 cm. Het bruidspaar weet nu welk cadeau hen te wachten staat; zij hebben en schilderij van hen samen tegoed, welke in een later stadium opgeleverd wordt. Bijkomend voordeel is dat er nog contact met de ontvangende partij is over kleurgebruik, stijl en andere voorkeuren. Een dergelijke persoonlijke cadeaubon is soms getekend, soms luchtig geaquarelleerd of anderszins en maakt onderdeel uit van de totaalofferte.

dinsdag 10 augustus 2010

Kastelentocht met kleine expositie


www.cveen.nl
Tijdens de jaarlijkste kastelentocht van de vereniging van traditioneel gerij, heb ik een aantal portretten in de cateringtent neergezet. Een mooie gelegenheid om mijn paardenportretten aan de echte liefhebbers te kunnen laten zien. Ik heb er zelf van genoten. Wat een prachtige wagens en rijtuigen!
Zie ook www.traditioneelgerij.nl

maandag 9 augustus 2010

Dierenportret van spelende honden


ww.cveen.nl
Nu eens een portret van twee spelende honden, aan de rand van een beek in het bos bij Winterswijk. Van spelen is nog geen sprake, eerst kennismaking en een kleine krachtmeting. Super nieuwsgierig zijn ze en 't is heel spannend allemaal!

donderdag 5 augustus 2010